Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Omron RS3 Intelli IT.

Omron RS3 Intelli IT.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron RS3 Intelli IT.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron RS3 Intelli IT.

Merk

Omron

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 9,5 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

300 g

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Omron RS3 Intelli IT.

De Omron RS3 Intelli IT heeft een aantal slimme functies die je meting gemakkelijker en betrouwbaarder maken. Het apparaat is voorzien van een manchet met intelli Wrap technologie. Hierdoor meet je sneller en krijg je betrouwbare resultaten. Ook heeft de meter een intelligente technologie waarmee je de polsmeting automatisch aanpast aan je polsomvang. Daarnaast beschikt de bloeddrukmeter over een 'Body Movement Detection' functie. Deze detecteert of je tijdens de meting beweegt en herkalibreert de meting waar nodig. Zo krijg je altijd betrouwbare resultaten. De Omron RS3 Intelli IT is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. De display is duidelijk af te lezen en heeft een kleurenindicatie met 3 kleurcodes (groen, oranje en rood) om je bloeddruk niveau in te schatten. Ook kun je de bloeddrukmeter eenvoudig bedienen met 1 druk op de knop en worden de metingen opgeslagen in het interne geheugen. Met de Omron Connect app kun je deze gegevens vervolgens veilig opslaan, beheren en delen.

Pluspunten
 • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect app om de metingen zichtbaar te maken

  .

  Wanneer de band niet goed om je arm zit, geeft de bloeddrukmeter een melding

  .

  De bloeddrukmeter meet een onregelmatige hartslag en toont dit op het scherm.

Minpunten
 • Het toestel is niet met alle telefoons te verbinden, controleer daarom eerst op de Omron site of jouw telefoon compatibel is met de Omron Connect app

  .

  Het apparaat heeft slechts één gebruikersprofiel, hiermee kan de bloeddrukmeter niet door meerdere personen worden gebruikt.

Veelgestelde vragen over Omron RS3 Intelli IT.

Omron RS3 Intelli IT. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron RS3 Intelli IT. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 12 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 9,5 cm

Het materiaal waarvan Omron RS3 Intelli IT. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Textiel.

Omron RS3 Intelli IT. heeft een gewicht van 300 g.

Er zit 3 jaar garantie op Omron RS3 Intelli IT.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!