Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Theragun Pro + Wireless Charger.

Theragun Pro + Wireless Charger.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theragun Pro + Wireless Charger.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theragun Pro + Wireless Charger.

Merk

Theragun

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 26,5 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,41 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theragun Pro + Wireless Charger.

Met de Theragun Pro + Wireless Charger heb je een krachtig en draadloos apparaat in handen voor diepe spiermassages. Het apparaat maakt snelle, krachtige klopbewegingen, waardoor je knopen in je spieren gericht kunt aanpakken. Door middel van de Therabody app kun je extra begeleiding krijgen tijdens de massage. Je kiest een van de 6 massagekoppen en kunt kiezen uit 4 verschillende intensiteitsstanden. Gebruik het apparaat niet of overleg eerst met je arts als je zwanger bent of als je een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt. Ook als je lijdt aan diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen is het verstandig eerst met je arts te overleggen. Na gebruik leg je het apparaat op de Wireless Charger, zodat hij binnen 125 minuten weer volgeladen is. Met de Theragun Pro + Wireless Charger ben je klaar om weer op volle kracht te trainen. Met de Theragun Pro + Wireless Charger haal je een krachtig en draadloos apparaat in huis voor diepe spiermassages. Je kunt het apparaat overal meenemen zonder dat de batterij leeg gaat. Door middel van de snelle klopbewegingen kun je diepe knopen in je.

Pluspunten
 • Jouw handmassage apparaat is altijd en overal opgeladen dankzij de bijbehorende draadloze oplader

  .

  Met een blokkeerkracht van 30 kilogram kan je veel druk zetten op je spieren zonder dat de massage gun snelheid verliest

  .

  De massagekop is verstelbaar, dus je bereikt makkelijker plekken zoals je rug en schouders.

Minpunten
 • De massage is erg krachtig, waardoor het voor sommige mensen als pijnlijk ervaren wordt.

Veelgestelde vragen over Theragun Pro + Wireless Charger.

Theragun Pro + Wireless Charger. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theragun Pro + Wireless Charger. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 26,5 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Het materiaal waarvan Theragun Pro + Wireless Charger. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theragun Pro + Wireless Charger. heeft een gewicht van 1,41 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theragun Pro + Wireless Charger.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!