Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Therabody Theraface Pro All In One Black.

Therabody Theraface Pro All In One Black.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Therabody Theraface Pro All In One Black.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Therabody Theraface Pro All In One Black.

Merk

Theragun

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,43 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Therabody Theraface Pro All In One Black.

De Therabody Theraface Pro All In One is een veelzijdig apparaat dat je kunt gebruiken voor gezichtsmassage en verzorging. Het heeft 8 verschillende modi waarmee je je huid kunt verzorgen en verstevigen. Gebruik bijvoorbeeld de microstroombehandeling of de speciale gel in combinatie met de borstel voor reiniging. Met de 3 kleine opzetstukken kun je een percussie massagetherapie toepassen met 3 verschillende snelheden. Na 8 minuten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit en je kunt het en alle accessoires overzichtelijk opbergen in het meegeleverde opbergtasje. Let er wel op dat je het apparaat niet gebruikt als je epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis hebt. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzingen goed door voordat je het apparaat gebruikt.

Pluspunten
 • Je laadt het apparaat op met de meegeleverde stroomkabel, zodat je nooit met lege batterijen zit.Je laadt het apparaat op met de meegeleverde stroomkabel, zodat je nooit met lege batterijen zit

  .

  Je laadt het apparaat op met de meegeleverde stroomkabel, zodat je nooit met lege batterijen zit. U laadt het apparaat op met de meegeleverde stroomkabel, zodat u nooit met lege batterijen zit. Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen

  .

  Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen. Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen. Het apparaat is geschikt voor spiermassage, gezichtsreiniging en huidverbeteringen. Dankzij de vers.

Minpunten
 • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Veelgestelde vragen over Therabody Theraface Pro All In One Black.

Therabody Theraface Pro All In One Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Therabody Theraface Pro All In One Black. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Het materiaal waarvan Therabody Theraface Pro All In One Black. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Therabody Theraface Pro All In One Black. heeft een gewicht van 0,43 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Therabody Theraface Pro All In One Black.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!