Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Omron X2 Smart + AC Adapter.

Omron X2 Smart + AC Adapter.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron X2 Smart + AC Adapter.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron X2 Smart + AC Adapter.

Merk

Omron

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 8,2 cm

Breedte: 10,3 cm

Diepte: 14 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,25 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Omron X2 Smart + AC Adapter.

Met de Omron X2 Smart + AC Adapter maak je gebruik van bloeddrukmeter met de flexibiliteit van batterijen of de oplaadkabel. Zo heb je altijd de zekerheid om je metingen uit te voeren. De bloeddrukmeter meet je bloeddruk en hartslag via je bovenarm. In tegenstelling tot de X2 Basic, is de Smart versie verbonden met de Omron Connect app. Hier kun je al je metingen opslaan en rustig je resultaten bekijken en vergelijken. Daarnaast slaat de bloeddrukmeter zelf tot 30 metingen op, zodat je zelfs zonder verbinding met de app je resultaten niet kwijtraakt. Er wordt ook een melding gegeven als je een onregelmatige hartslag hebt of als je de manchet verkeerd om je arm bevestigt. De Omron X2 Smart + AC Adapter is een betrouwbare en handige bloeddrukmeter om je gezondheid in de gaten te houden.

Pluspunten
  • Bij deze bundel krijg je een adapter meegeleverd, zodat je het apparaat zonder batterijen kunt gebruiken. Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect app om metingen inzichtelijk te maken. Als de band niet goed om je arm zit, geeft de bloeddrukmeter een melding.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter berekent niet de gemiddelde waarden van voorgaande metingen, waardoor je deze zelf moet berekenen

    .

    De bloeddrukmeter berekent geen gemiddelde waarden van voorgaande metingen, waardoor je deze zelf moet berekenen.

Veelgestelde vragen over Omron X2 Smart + AC Adapter.

Omron X2 Smart + AC Adapter. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron X2 Smart + AC Adapter. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8,2 cm

Breedte: 10,3 cm

Diepte: 14 cm

Het materiaal waarvan Omron X2 Smart + AC Adapter. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Omron X2 Smart + AC Adapter. heeft een gewicht van 0,25 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Omron X2 Smart + AC Adapter.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!