Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Omron X4 Smart.

Omron X4 Smart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron X4 Smart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron X4 Smart.

Merk

Omron

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

800 g

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Omron X4 Smart.

De Omron X4 Smart bloeddrukmeter is een handig hulpmiddel om je bloeddruk en hartslag in de gaten te houden. De manchet die je om je bovenarm bevestigt is voorzien van Intelli-Wrap technologie, wat ervoor zorgt dat de meting ongeacht de positie nauwkeurig is. Met de speciale bewegingsdetectie is het ook mogelijk om onbetrouwbare metingen te voorkomen. De waardes die je met de Omron X4 Smart krijgt worden direct opgeslagen in de Omron Connect app via bluetooth. Je krijgt de waardes ook te zien op het extra grote scherm, aan de hand van stoplichtkleuren. Als je bloeddruk of hartslag onregelmatig is, zal de X4 Smart je hier ook op wijzen. De X4 Smart is hetzelfde als de M serie van Omron, alleen met verbeterde technologie en een groter scherm. Met de X4 Smart krijg je dus een betrouwbare meting en alle informatie die je nodig hebt om je bloeddruk en hartslag in de gaten te houden.

Pluspunten
 • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect-app om metingen zichtbaar te maken

  .

  Dankzij de speciale Intelli Wrap-band krijg je een melding als de band verkeerd is gemonteerd

  .

  Je meet zowel je bloeddruk als je hartslag, wat een vollediger beeld geeft van je gezondheid.

Minpunten
 • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je aan de volgende meting te helpen herinneren. De bloeddrukmeter wordt alleen gebruikt met batterijen, want er wordt geen stroomkabel meegeleverd. De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je aan de volgende meting te helpen herinneren. De bloeddrukmeter wordt alleen gebruikt met batterijen, want er wordt geen stroomkabel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Omron X4 Smart.

Omron X4 Smart. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron X4 Smart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Het materiaal waarvan Omron X4 Smart. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Omron X4 Smart. heeft een gewicht van 800 g.

Er zit 3 jaar garantie op Omron X4 Smart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!