Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Tanita RD-953 Zwart.

Tanita RD-953 Zwart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tanita RD-953 Zwart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tanita RD-953 Zwart.

Merk

Tanita

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 2,5 mm

Breedte: 29,5 mm

Diepte: 32,7 mm

Materiaal

Glas

Gewicht

2,1 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Tanita RD-953 Zwart.

De Tanita RD-953 Zwart is een personenweegschaal met een uitgebreide lichaamsanalyse. Met de weegschaal ontvang je in één keer alle metingen over je lichaam. Zo toont de weegschaal je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI, botmassa, spierkwaliteit, buikvet, metabolische leeftijd en caloriebehoefte. Bij deze weegschaal kun je vier verschillende gebruikersprofielen instellen. Zo herkent hij de gebruiker en worden de metingen nog persoonlijker en nauwkeuriger. In slechts enkele seconden verschijnen de meetwaarden op het scherm, waarna je de resultaten terug kan bekijken in de My Tanita app. Ook is deze weegschaal geschikt voor mensen met een maximale gewicht van 200 kilogram door het stevige materiaal. Let wel op: het gebruik van de weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees daarom voor gebruik de handleiding.

Pluspunten
 • Je krijgt een meer complete beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je buikvet, botmassa, caloriebehoefte, vetpercentage, spiermassa en vochtgehalte meet

  .

  Met de app-verbinding sla je je metingen op en heb je inzicht in de veranderingen van je gezondheid

  .

  Stel een doelgewicht in, zodat je je gericht op je doelen kan richten.

Minpunten
 • De weegschaal heeft geen anti-sliplaag om meer stevigheid te geven.

Veelgestelde vragen over Tanita RD-953 Zwart.

Tanita RD-953 Zwart. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tanita RD-953 Zwart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 2,5 mm

Breedte: 29,5 mm

Diepte: 32,7 mm

Het materiaal waarvan Tanita RD-953 Zwart. gemaakt is, bestaat uit Glas.

Tanita RD-953 Zwart. heeft een gewicht van 2,1 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Tanita RD-953 Zwart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!