Search
Close this search box.
  1. sport
  2. Tanita BC-587.

Tanita BC-587.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tanita BC-587.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tanita BC-587.

Merk

Tanita

Kleur

Zilver

Afmetingen

Hoogte: 4,3 cm

Breedte: 34 cm

Diepte: 30 cm

Materiaal

Glas, Kunststof

Gewicht

2,7 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Tanita BC-587.

Ontmoet het succes van je dieet of sportieve doelen met de Tanita BC-587 personenweegschaal. Deze slimme weegschaal meet een uitgebreide lichaamsanalyse, waaronder je vetpercentage, caloriebehoefte en visceraal vet. Het is mogelijk om 4 verschillende gebruikersprofielen in te stellen, die je met 1 druk op de knop inschakelt wanneer je gaat wegen. Daarnaast is het ook mogelijk een Physique Rating te krijgen, waarmee je lichaam in een lichaamsprofiel onderverdeeld wordt. Deze profielen zijn op basis van de verhouding tussen spiermassa en vet in je lichaam. De BC-587 is niet alleen slim, maar ook extra breed en kan een gebruikersgewicht van maximaal 200 kilogram aan. Let echter wel op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees de handleiding voordat je de weegschaal gebruikt.

Pluspunten
  • Je krijgt een meer complete weergave van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je vochtgehalte, buikvet, spiermassa, botmassa, vetpercentage en caloriebehoefte. De weegschaal is geschikt voor personen met een maximale gewichtslimiet van 200 kilogram. Het anti-slipoppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stevig blijft staan voor een veilige metingen.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Tanita BC-587.

Tanita BC-587. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tanita BC-587. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 4,3 cm

Breedte: 34 cm

Diepte: 30 cm

Het materiaal waarvan Tanita BC-587. gemaakt is, bestaat uit Glas, Kunststof.

Tanita BC-587. heeft een gewicht van 2,7 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Tanita BC-587.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!