Search
Close this search box.
  1. sport
  2. Soehnle Style Sense Bamboo Magic.

Soehnle Style Sense Bamboo Magic.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Soehnle Style Sense Bamboo Magic.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Soehnle Style Sense Bamboo Magic.

Merk

Soehnle

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 4,7 cm

Breedte: 33,7 cm

Diepte: 34,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,45 kg

Garantie

5 jaar

Omschrijving van Soehnle Style Sense Bamboo Magic.

De Soehnle Style Sense Bamboo Magic is een unieke weegschaal, die je zowel in je slaapkamer als in je badkamer kunt gebruiken. Het materiaal is gemaakt van bamboe, waardoor de weegschaal een natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast is het scherm alleen zichtbaar als je op de weegschaal stapt, waardoor je bijna niet ziet dat je een weegschaal in je kamer hebt staan. Ook voelt de bamboe warm aan onder je voeten. Je gewicht lees je gemakkelijk af dankzij de oplichtende cijfers, die een maximaal gewicht van 180 kilogram aankunnen. Door de anti-slip voetjes kun je de weegschaal ook gebruiken in een vochtige badkamer. Zo ben je altijd op de hoogte van je gewicht, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uiterlijk van de weegschaal.

Pluspunten
  • Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stevig staat voor een veilige meting. de weegschaal is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 180 kilogram. Je krijgt een waarschuwing als je de batterijen moet vervangen.

Minpunten
  • De personenweegschaal voert geen lichaamsanalyse uit, waardoor je je vetpercentage en spiermassa niet meet.

Veelgestelde vragen over Soehnle Style Sense Bamboo Magic.

Soehnle Style Sense Bamboo Magic. komt standaard in het Bruin. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Soehnle Style Sense Bamboo Magic. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 4,7 cm

Breedte: 33,7 cm

Diepte: 34,5 cm

Het materiaal waarvan Soehnle Style Sense Bamboo Magic. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Soehnle Style Sense Bamboo Magic. heeft een gewicht van 1,45 kg.

Er zit 5 jaar garantie op Soehnle Style Sense Bamboo Magic.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!