Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Omron X4 Smart + AC Adapter.

Omron X4 Smart + AC Adapter.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron X4 Smart + AC Adapter.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron X4 Smart + AC Adapter.

Merk

Omron

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

800 g

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Omron X4 Smart + AC Adapter.

De Omron X4 Smart + AC Adapter is een handige bloeddrukmeter die je om je bovenarm kunt bevestigen om je bloeddruk inzichtelijk te maken. Je kunt de bloeddrukmeter zowel met batterijen als met de adapter gebruiken. De X4 Smart is gemakkelijk te gebruiken dankzij de speciale 360 graden band die op elke positie om je bovenarm een nauwkeurige meting geeft. Ook hoeft je geen expert te zijn om jouw waardes af te lezen. Deze worden aan de hand van stoplichtkleuren weergegeven op het extra grote scherm. Daarnaast kun je de resultaten ook rustig nog een keer bekijken door de bloeddrukmeter te verbinden met de Omron Connect app. Wanneer je bloeddruk of hartslag onregelmatig is, geeft de X4 Smart je een waarschuwing. De Omron AC Adapter is een aanvulling als je liever zonder batterijen het apparaat gebruikt. De Omron X4 Smart + AC Adapter is een praktische en nauwkeurige bloeddrukmeter die je gemakkelijk kunt gebruiken om je bloeddruk inzichtelijk te maken. Met de speciale 360 graden band krijg je een nauwkeurige meting, zelfs als je de bloeddrukmeter een beetje scheef bevestigt. Als je niet zeker weet wat de.

Pluspunten
  • Je zit nooit met lege batterijen omdat je de bloeddrukmeter ook met de adapter kunt opladen. Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect-app om metingen zichtbaar te maken. De kleurenschaal laat binnen een oogopslag zien in welke WHO-categorie je bloeddruk valt.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je te helpen om je aan de volgende meting te herinneren.

Veelgestelde vragen over Omron X4 Smart + AC Adapter.

Omron X4 Smart + AC Adapter. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron X4 Smart + AC Adapter. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Het materiaal waarvan Omron X4 Smart + AC Adapter. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Omron X4 Smart + AC Adapter. heeft een gewicht van 800 g.

Er zit 2 jaar garantie op Omron X4 Smart + AC Adapter.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!