Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.

Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.

Merk

Alecto

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 6,4 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 34,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,4 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.

De Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas is een praktische en betrouwbare weegschaal voor het wegen van je kleintje. Het stabilisatiesysteem zorgt voor een nauwkeurige meting, ook als je baby of peuter veel beweegt. Zo wijkt de meting maximaal 5 gram af. De opstaande randen zorgen dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Daarnaast heeft de weegschaal een nulmeting functie, waarmee je het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Het scherm aan de zijkant van de weegschaal zorgt ervoor dat je altijd de resultaten ziet, zonder dat je baby het scherm blokkeert. Met de meegeleverde draagtas vervoer je de BC-30 eenvoudig zonder dat hij beschadigd wordt. Kortom, de Alecto BC-30 babyweegschaal is een perfecte oplossing voor het in de gaten houden van het gewicht van je kleintje.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde draagtas neem je de weegschaal gemakkelijk op reis. Dankzij de opstaande randen blijft je baby veilig op de weegschaal liggen. De weegschaal heeft een stabilisatiesysteem voor beweeglijke baby's, zodat de weging nauwkeurig is.

Minpunten
  • Je moet zelf de gewichtsontwikkeling van jouw kindje bijhouden, want deze weegschaal heeft geen geheugenfunctie.

Veelgestelde vragen over Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.

Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 6,4 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 34,5 cm

Het materiaal waarvan Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas. heeft een gewicht van 1,4 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!