Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Medisana BU 584 Connect.

Medisana BU 584 Connect.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BU 584 Connect.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BU 584 Connect.

Merk

Medisana

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 13,7 cm

Breedte: 9,85 cm

Diepte: 5,25 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

0,66 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BU 584 Connect.

Ontmoet snel en nauwkeurig je bloeddruk en hartslag met de Medisana BU 584 Connect bloeddrukmeter. De bevestigingsfout melding helpt je om de manchet altijd goed om je bovenarm te bevestigen. Tijdens de inflatie van de manchet begint de bloeddrukmeter al met de meting, waardoor je sneller klaar bent. Met de stoplichtkleuren op het scherm zie je bovendien direct of je bloeddruk te laag of te hoog is. Je maakt tot 2 gebruikersprofielen aan met elk 120 geheugenplaatsen, waardoor je metingen later terug te zien zijn. Verbind de BU 584 Connect met de VitaDock app via bluetooth, zodat je metingen nog overzichtelijker en makkelijker te analyseren zijn. Na gebruik bewaar je de bloeddrukmeter veilig in de meegeleverde opbergetui. Met de Medisana BU 584 Connect bloeddrukmeter meet je snel en nauwkeurig je bloeddruk en hartslag. Het stoplichtsysteem geeft je direct aan of je bloeddruk te laag of te hoog is. Je maakt tot 2 gebruikersprofielen aan om je metingen te analyseren en door je metingen te synchroniseren met de VitaDock app via Bluetooth. Je kunt de metingen later terugzien in je gebruikersprofiel. Na gebruik bewaar je de bloeddrukmeter veilig.

Pluspunten
  • Je verbindt het apparaat via bluetooth met de VitaDock app om metingen zichtbaar te maken. De kleuren schaal laat in één oogopslag zien in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt. Wanneer je de manchet niet goed bevestigt, geeft de bloeddrukmeter een melding.

Minpunten
  • Je gebruikt de bloeddrukmeter alleen met batterijen, want er wordt geen stroomkabel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Medisana BU 584 Connect.

Medisana BU 584 Connect. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BU 584 Connect. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 13,7 cm

Breedte: 9,85 cm

Diepte: 5,25 cm

Het materiaal waarvan Medisana BU 584 Connect. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Textiel.

Medisana BU 584 Connect. heeft een gewicht van 0,66 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BU 584 Connect.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!