Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Withings Body Comp Wit.

Withings Body Comp Wit.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Withings Body Comp Wit.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Withings Body Comp Wit.

Merk

Withings

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 32,5 cm

Breedte: 32,5 cm

Diepte: 2,56 cm

Materiaal

Glas, Kunststof

Gewicht

2,5 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Withings Body Comp Wit.

Met de Withings Body Comp Wit meet je niet alleen je gewicht, vetpercentage, bot- en spiermassa, maar ook je hart- en vaatgezondheid. Dankzij de extra sensoren voer je een precieze lichaamsanalyse uit. Met de pulsgolfsnelheid krijg je inzicht in hoe snel je bloed door je aders stroomt. Je krijgt de vasculaire leeftijd te zien, wat de leeftijd is van je bloedvaten. Ook kun je mogelijke zenuwschade meten. Naast deze gezondheidsparameters meet je ook je viscerale vet. Dit is het vet tussen en in je organen. Je koppelt de weegschaal aan de smartphone app, waar je de voortgang van je gezondheid bijhoudt. De app geeft je ook tips hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Met de 8 gebruikersprofielen sla je de voortgang op voor meerdere personen. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding. Met de Withings Body Comp Wit krijg je een compleet beeld van je gezondheid en kun je de voortgang bijhouden. Je krij.

Pluspunten
 • Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je vetpercentage, BMI, spier- en botmassa en vaatleeftijd meet

  .

  Met de Withings-app kun je je metingen opslaan en inzicht krijgen in de veranderingen in je gezondheid

  .

  De weegschaal heeft een zwangerschapsmodus voor betrouwbare en veilige metingen.

Minpunten
 • Met deze weegschaal kun je je caloriebehoefte niet meten.

Veelgestelde vragen over Withings Body Comp Wit.

Withings Body Comp Wit. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Withings Body Comp Wit. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 32,5 cm

Breedte: 32,5 cm

Diepte: 2,56 cm

Het materiaal waarvan Withings Body Comp Wit. gemaakt is, bestaat uit Glas, Kunststof.

Withings Body Comp Wit. heeft een gewicht van 2,5 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Withings Body Comp Wit.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!