Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Beurer BY 90 Babyweegschaal.

Beurer BY 90 Babyweegschaal.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Beurer BY 90 Babyweegschaal.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Beurer BY 90 Babyweegschaal.

Merk

Beurer

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 47 mm

Breedte: 560 mm

Diepte: 230 mm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,5 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Beurer BY 90 Babyweegschaal.

De Beurer BY 90 Babyweegschaal is de perfecte manier om de groei van je kindje nauwlettend in de gaten te houden. De weegschaal heeft een uittrekbaar meetlint aan de zijkant, waarmee je de lengte van je kindje kunt meten. Bovendien is de weegschaal verbonden met de Beurer BabyCare app, waar je alle metingen eenvoudig kunt opslaan en een duidelijk overzicht krijgt van het gewicht en de lengte van je kindje. De weegschaal is voorzien van de Tarra functie, zodat je je baby ook met kleren of een dekentje kunt wegen. Met de Hold functie blijft de meting, zelfs als je kindje wiebelt, nauwkeurig. Daarnaast heeft de weegschaal opstaande randen, waardoor je kindje stabieler ligt tijdens het wegen. Met de Beurer BY 90 Babyweegschaal heb je alle gegevens van de groei van je kindje ook na de geboorte inzichtelijk.

Pluspunten
  • Sluit de weegschaal via bluetooth aan op de Beurer BabyCare app voor meer inzicht in de metingen. Gebruik het ingebouwde meetlint om naast het gewicht ook de groei van je baby bij te houden. Het stabilisatiesysteem in de weegschaal zorgt voor een nauwkeurig resultaat, zelfs bij een beweeglijke baby.

Minpunten
  • Omdat de weegschaal op batterijen werkt, moet je de batterijen af en toe vervangen.

Veelgestelde vragen over Beurer BY 90 Babyweegschaal.

Beurer BY 90 Babyweegschaal. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beurer BY 90 Babyweegschaal. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 47 mm

Breedte: 560 mm

Diepte: 230 mm

Het materiaal waarvan Beurer BY 90 Babyweegschaal. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Beurer BY 90 Babyweegschaal. heeft een gewicht van 1,5 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Beurer BY 90 Babyweegschaal.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!