Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Soehnle Shape Sense Connect 100.

Soehnle Shape Sense Connect 100.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Soehnle Shape Sense Connect 100.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Soehnle Shape Sense Connect 100.

Merk

Soehnle

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 3,2 cm

Breedte: 35,5 cm

Diepte: 36 cm

Materiaal

Glas, Metaal

Gewicht

2,75 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Soehnle Shape Sense Connect 100.

Met de Soehnle Shape Sense Connect 100 krijg je meer informatie dan alleen je gewicht. Je kunt namelijk ook je BMI, lichaamsvet, vochtgehalte en spiermassa meten. Daarnaast berekent de weegschaal het aantal calorieën dat je per dag nodig hebt. Dankzij het grote oppervlak en de anti-slip voetjes sta je stevig op de weegschaal en kun je betrouwbare metingen doen. Met de 8 gebruikersprofielen kunnen meerdere gezinsleden hun voortgang apart bijhouden. Je kunt je metingen eenvoudig terugkijken met de Soehnle Web Connect app op je smartphone of tablet. Hier krijg je inzicht in de verschillen tussen verschillende weegmomenten. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees voor gebruik altijd de handleiding.

Pluspunten
 • Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte bij rust meet

  .

  Met behulp van de app-verbinding worden je metingen opgeslagen en krijg je meer inzicht in het verloop van je gezondheid

  .

  Je stelt een persoonlijk gebruikersprofiel in, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
 • Met deze weegschaal kun je niet je botmassa en buikvet meten.

Veelgestelde vragen over Soehnle Shape Sense Connect 100.

Soehnle Shape Sense Connect 100. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Soehnle Shape Sense Connect 100. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 3,2 cm

Breedte: 35,5 cm

Diepte: 36 cm

Het materiaal waarvan Soehnle Shape Sense Connect 100. gemaakt is, bestaat uit Glas, Metaal.

Soehnle Shape Sense Connect 100. heeft een gewicht van 2,75 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Soehnle Shape Sense Connect 100.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!