Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Merk

Theragun

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,43 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Met de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black heb je een complete verzorgingsoplossing voor je gezicht. Met de Hot and Cold opzetstukken kies je uit 3 koude en 3 warme standen om zwellingen en pijn te verminderen. Je ontspant je spieren en verbetert je huid met het gezichtsmassage- en verzorgingsapparaat. Met 8 verschillende manieren kun je zorgen voor een optimale verzorging. Kies bijvoorbeeld voor de microstroom behandeling in combinatie met de speciale meegeleverde gel. Met de reinigingsborstel maak je jouw huid schoon en verminder je milde acne en rimpels rond de ogen met de ledringen. Ook kun je kiezen uit 3 snelheden bij de 3 kleine opzetstukken voor verschillende soorten percussie massagetherapie. Wees echter voorzichtig, dit apparaat is niet geschikt voor mensen met epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzingen voordat je het apparaat gebruikt. Met de Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black heb je alles wat je nodig hebt voor een optimale verzorging van je gezicht.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde Hot and Cold ringen kun je zwellingen en pijn in je gezicht verminderen. Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen. Met de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

Minpunten
  • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de handleiding voor een veilig gebruik.

Veelgestelde vragen over Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.

Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Het materiaal waarvan Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black. heeft een gewicht van 0,43 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theraface Pro All In One Black + Hot and Cold Rings Black.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!