Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Medisana BS 650 WIFI.

Medisana BS 650 WIFI.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BS 650 WIFI.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BS 650 WIFI.

Merk

Medisana

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 2,5 cm

Materiaal

Glas, Kunststof

Gewicht

1,8 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BS 650 WIFI.

De Medisana BS 650 Wifi is de perfecte oplossing om je gezondheid nauwkeurig te volgen. Met de weegschaal kun je je gewicht, BMI, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, vetpercentage, caloriebehoefte en hartslag bijhouden. Verbind de weegschaal met de VitaDock app via wifi en stap op de weegschaal om de meting te starten. De resultaten worden automatisch opgeslagen, zodat je je voortgang gemakkelijk bijhoudt en je streefgewicht kunt behalen. Je kunt tot 8 gebruikersprofielen instellen, zodat je de weegschaal met het hele gezin kunt gebruiken. Wanneer je van de weegschaal stapt, schakelt hij automatisch uit om batterijen te besparen. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruik maken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding. Met de Medisana BS 650 Wifi kun je op eenvoudige en nauwkeurige wijze je gezondheid monitoren. Verbind de weegschaal met de VitaDock app via wifi en stap op de weegschaal om de meting te starten. Je kunt je gewicht, BMI, vocht.

Pluspunten
  • Je krijgt een uitgebreider beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je vochtgehalte, spiermassa, botmassa, vetpercentage en caloriebehoefte meet. Met behulp van de app kun je metingen opslaan en krijg je inzicht in de geschiedenis van je gezondheid. Je kunt een persoonlijk gebruikersprofiel instellen, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen anti-slipoppervlak om steviger te staan op zijn plaats.

Veelgestelde vragen over Medisana BS 650 WIFI.

Medisana BS 650 WIFI. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BS 650 WIFI. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 31 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 2,5 cm

Het materiaal waarvan Medisana BS 650 WIFI. gemaakt is, bestaat uit Glas, Kunststof.

Medisana BS 650 WIFI. heeft een gewicht van 1,8 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BS 650 WIFI.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!