Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Beurer BC 51.

Beurer BC 51.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Beurer BC 51.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Beurer BC 51.

Merk

Beurer

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 8 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 9,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,105 kg

Garantie

5 jaar

Omschrijving van Beurer BC 51.

De Beurer BC 51 is een krachtige, betrouwbare polsbloeddrukmeter. Het stijlvolle design past in elke tas of koffer, zodat je overal gemakkelijk je bloeddruk kunt meten. Het scherm is eenvoudig af te lezen en je krijgt direct een kleurenschaal te zien met de bloeddrukwaarden. Met deze optie kun je in één oogopslag zien of je bloeddruk goed is. Je kunt ook twee gebruikersprofielen instellen met elk 120 opslagplaatsen. Dit is ideaal als je je bloeddruk samen met je partner bijhoudt. Ook krijg je een gemiddelde waarde van je bloeddrukmetingen van de laatste 7 dagen, zodat je gemakkelijk je voortgang kunt bijhouden. Als je hartslag onregelmatig is, krijg je hier een waarschuwing voor. Ook krijg je een melding als de manchet niet goed is geplaatst. Zo kun je altijd een betrouwbare meting verwachten.

Pluspunten
  • Je hebt genoeg ruimte om metingen op te slaan, want de bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen.Je hebt genoeg ruimte om metingen op te slaan, want de bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen.Je hebt genoeg ruimte om metingen op te slaan, want de bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen. Je hebt genoeg ruimte om metingen op te slaan, want de bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen. Je hebt voldoende ruimte om metingen op te slaan, omdat de bloeddrukmeter 120 geheugenplaatsen heeft. De bloeddrukmeter meet een onregelmatige hartslag en geeft dit weer op het scherm. De bloeddrukmeter meet een onregelmatige hartslag en laat deze op het scherm zien. Wanneer de band niet goed om je arm zit, geeft de bloeddrukmeter een melding. Wanneer de band niet goed om je arm zit, gee.

Minpunten
  • Een polsbloeddrukmeter is gevoelig voor beweging, waardoor hij minder nauwkeurig is dan een bovenarm bloeddrukmeter. Een polsbloeddrukmeter is gevoelig voor beweging, waardoor hij minder nauwkeurig is dan een bovenarm bloeddrukmeter. E.

Veelgestelde vragen over Beurer BC 51.

Beurer BC 51. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beurer BC 51. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 9,5 cm

Het materiaal waarvan Beurer BC 51. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Beurer BC 51. heeft een gewicht van 0,105 kg.

Er zit 5 jaar garantie op Beurer BC 51.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!