Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Omron Complete + ECG Recorder.

Omron Complete + ECG Recorder.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron Complete + ECG Recorder.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron Complete + ECG Recorder.

Merk

Omron

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 9,8 cm

Breedte: 23,2 cm

Diepte: 12,3 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

550 g

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Omron Complete + ECG Recorder.

De Omron Complete + ECG Recorder biedt je een uitgebreide hartslagmeting. Dankzij de ruime manchet en de speciale smartphonehouder kun je gemakkelijk je bloeddruk en ECG meten. Het systeem verbindt je smartphone met de Omron Connect app waardoor je realtime je resultaten kunt zien. Door je duimen op de ECG meters te plaatsen, krijg je binnen 30 seconden te zien of er een mogelijke hartritmestoornis is gedetecteerd. Met deze recorder sla je in totaal 90 metingen op, waardoor je later de resultaten nog eens kunt bekijken. De Omron Complete + ECG Recorder is ideaal om periodiek je hartslag te controleren.

Pluspunten
 • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect app om metingen inzichtelijk te maken

  .

  --> Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de Omron Connect-app om metingen zichtbaar te maken. Dankzij de elektrocardiogram krijg je een nauwkeuriger beeld van je gezondheid

  .

  --> Met behulp van het elektrocardiogram krijg je een gedetailleerd beeld van je gezondheid. Met de bloeddrukmeter meet je zowel je bloeddruk als je hartslag, wat een vollediger beeld geeft van je gezondheid

  .

  --> Met de bloeddrukmeter meet je zowel je bloeddruk als je hartslag, waardoor je een compleet beeld krijgt van je gezondheid.

Minpunten
 • De bloeddrukmeter berekent geen gemiddelde waarden van voorgaande metingen, dus je moet deze zelf uitrekenen.

Veelgestelde vragen over Omron Complete + ECG Recorder.

Omron Complete + ECG Recorder. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron Complete + ECG Recorder. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 9,8 cm

Breedte: 23,2 cm

Diepte: 12,3 cm

Het materiaal waarvan Omron Complete + ECG Recorder. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Omron Complete + ECG Recorder. heeft een gewicht van 550 g.

Er zit 3 jaar garantie op Omron Complete + ECG Recorder.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!