Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Alecto BC-10 babyweegschaal.

Alecto BC-10 babyweegschaal.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Alecto BC-10 babyweegschaal.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Alecto BC-10 babyweegschaal.

Merk

Alecto

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 6,7 cm

Breedte: 53,5 cm

Diepte: 35 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,85 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Alecto BC-10 babyweegschaal.

De Alecto BC-10 babyweegschaal is een uitstekende manier om het gewicht en de groei van je baby of peuter te monitoren. Met een nauwkeurigheid van 5 gram weegt de weegschaal tot 20 kilogram, zodat je ook de kleinste veranderingen kunt opmeten. De opstaande randen voorkomen dat je kleintje eraf glijdt. Ook is de BC-10 voorzien van een nulmeting, waardoor het gewicht van een dekentje of kleren niet meerekent wordt. Het scherm bevindt zich aan de zijkant van de weegschaal, zodat je altijd duidelijk de resultaten kunt zien zonder dat je baby het scherm blokkeert. De weegschaal heeft een stevig design en biedt een uitstekende stabiliteit. Hierdoor is de weegschaal ook geschikt voor het meten van meerdere kinderen.

Pluspunten
  • Dankzij de opstaande randen blijft je baby veilig op de weegschaal liggen. Je gebruikt de nulmeting om je baby op een warm dekentje te wegen, zonder dat de weging onnauwkeurig wordt. Met het ingebouwde meetlint houd je naast het gewicht ook de groei van je baby bij. Dankzij de opstaande randen blijft je baby veilig op de weegschaal liggen. Je gebruikt de nulmeting om je baby op een warme deken te wegen, zonder dat de weging onnauwkeurig wordt. Met het ingebouwde meetlint houd je naast het gewicht ook de groei van je baby bij.

Minpunten
  • Je moet de gewichtsontwikkeling van jouw kindje zelf bijhouden, want deze weegschaal heeft geen geheugenfunctie.

Veelgestelde vragen over Alecto BC-10 babyweegschaal.

Alecto BC-10 babyweegschaal. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Alecto BC-10 babyweegschaal. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 6,7 cm

Breedte: 53,5 cm

Diepte: 35 cm

Het materiaal waarvan Alecto BC-10 babyweegschaal. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Alecto BC-10 babyweegschaal. heeft een gewicht van 1,85 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Alecto BC-10 babyweegschaal.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!