Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Medisana BS 465 zwart.

Medisana BS 465 zwart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BS 465 zwart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BS 465 zwart.

Merk

Medisana

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,7 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BS 465 zwart.

Medisana BS 465 zwart is de perfecte manier om je gezondheid en bijbehorende doelen nauwkeurig te bewaken. Met een simpele blik op de weegschaal kom je er al snel achter of je het dessert beter kan laten staan of dat je kunt bestellen wat je wilt. Om je doelen te bewaken stel je eenvoudig je streefgewicht in en het lcd display zal door middel van kleur aangeven hoe het er voorstaat met je doelen. Groen licht betekend dat je onder het streefgewicht ligt, blauw staat voor gelijk aan je streefgewicht en bij rood weet je dat je nog even moet blijven doorwerken. Naast je gewicht, krijg je ook informatie over je vochtgehalte, botmassa, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte bij rust. Je kunt kiezen uit 8 gebruikersprofielen om je doelen op te slaan. Met deze weegschaal weet je precies wie je bent zodra je op de weegschaal stapt. Let er wel op dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse gezondheidsrisico's kan opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Voordat je de weegschaal gebru.

Pluspunten
 • Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal niet alleen je gewicht, maar ook je vochtgehalte, spiermassa, botmassa, vetpercentage en caloriebehoefte meet

  .

  Je stelt een persoonlijk gebruikersprofiel in, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte

  .

  Stel een streefgewicht in, zodat je je doelen gericht kunt nastreven.

Minpunten
 • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid te visualiseren.

Veelgestelde vragen over Medisana BS 465 zwart.

Medisana BS 465 zwart. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BS 465 zwart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 3 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Het materiaal waarvan Medisana BS 465 zwart. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Medisana BS 465 zwart. heeft een gewicht van 1,7 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BS 465 zwart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!