Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Omron Nightview.

Omron Nightview.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron Nightview.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron Nightview.

Merk

Omron

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 10,1 cm

Breedte: 5,5 cm

Diepte: 1,7 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

110 g

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Omron Nightview.

De Omron Nightview is een innovatief apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor mensen die gevoelig zijn voor hypertensie. Het bewaakt je bloeddruk en hartslag gedurende de nacht, zodat je eventuele veranderingen vroegtijdig kunt opsporen. Het apparaat heeft een intuïtieve bediening en maakt gebruik van geavanceerde technologie, waardoor je snel en eenvoudig de metingen kunt starten. Daarnaast is het apparaat volledig geruisloos, dus je blijft rustig doorslapen tijdens de meting. Verder is de manchet zo ontworpen dat je houding geen invloed heeft op de betrouwbaarheid. Bovendien kun je de metingen gemakkelijk synchroniseren met de Omron Connect app, waarin je een gedetailleerd overzicht krijgt van je metingen. Kortom, met de Omron Nightview krijg je een betrouwbaar en innovatief apparaat dat je helpt hypertensie in de gaten te houden.

Pluspunten
  • Je koppelt het apparaat met bluetooth aan de Omron Connect app om de gegevens te bekijken. Dankzij de nachtmodus kun je je bloeddruk ook meten als je ligt te slapen. De manchet is zo ontworpen dat je in elke houding een betrouwbaar resultaat krijgt.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter werkt op batterijen, dus je moet ze af en toe vervangen.

Veelgestelde vragen over Omron Nightview.

Omron Nightview. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron Nightview. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 10,1 cm

Breedte: 5,5 cm

Diepte: 1,7 cm

Het materiaal waarvan Omron Nightview. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Textiel.

Omron Nightview. heeft een gewicht van 110 g.

Er zit 2 jaar garantie op Omron Nightview.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!