Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Medisana BS475.

Medisana BS475.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BS475.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BS475.

Merk

Medisana

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 2,2 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Materiaal

Metaal

Gewicht

1,6 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BS475.

De Medisana BS475 is een intelligente personenweegschaal met lichaamsanalyse. Hij meet niet alleen je gewicht, maar geeft ook informatie over je lichaamsvet, vochtgehalte en spiermassa. Met deze extra informatie kun je je doelen stellen en je gezondheid beter in de gaten houden. Ook je BMI wordt gemeten, zodat je een goed beeld krijgt van je gezondheid. Let er wel op dat het gebruik van deze weegschaal met lichaamsanalyse niet geschikt is voor iedereen. Zwangere vrouwen, kinderen en mensen die medische apparatuur of elektronische apparatuur gebruiken, kunnen beter geen gebruik maken van deze weegschaal. Lees de handleiding voordat je de weegschaal gebruikt.

Pluspunten
  • Je krijgt een vollediger beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je vochtgehalte, spiermassa, botmassa, vetpercentage en caloriebehoefte meet. De weegschaal is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 180 kilogram. Naast je gewicht berekent deze weegschaal ook je BMI.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Medisana BS475.

Medisana BS475. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BS475. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 2,2 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Het materiaal waarvan Medisana BS475. gemaakt is, bestaat uit Metaal.

Medisana BS475. heeft een gewicht van 1,6 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BS475.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!