Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Withings Body Cardio Zwart.

Withings Body Cardio Zwart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Withings Body Cardio Zwart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Withings Body Cardio Zwart.

Merk

Withings

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 1,9 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 32,7 cm

Materiaal

Metaal

Gewicht

2,6 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Withings Body Cardio Zwart.

Met de Withings Body Cardio Zwart hou je op een handige manier je gezondheid in de gaten. Deze personenweegschaal biedt meer dan alleen het meten van je gewicht. Zo krijg je via de weegschaal ook informatie over je vetpercentage, vochtgehalte, botmassa en spiermassa. Deze gegevens worden naar de Withings Health Mate app gestuurd, waar je je doelen kunt instellen en al je gegevens overzichtelijk terug kunt zien. Daarnaast kun je de babymodus gebruiken voor het wegen van je kleintje. Let er wel op dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse gevaren met zich mee kan brengen voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die medische, elektronische apparatuur gebruiken. Lees voor gebruik altijd de handleiding. Met de Withings Body Cardio Zwart heb je een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je je gezondheid op een eenvoudige manier in de gaten kunt houden.

Pluspunten
  • Je krijgt een complete beeld van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je botmassa, caloriebehoefte, spiermassa, vetpercentage en vochtgehalte. Met de app verbinding kun je metingen opslaan en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid. Het anti-slip oppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stevig blijft staan voor een veilige meting.

Minpunten
  • Zonder de bijbehorende app kun je geen gebruik maken van de lichaamsanalyse.

Veelgestelde vragen over Withings Body Cardio Zwart.

Withings Body Cardio Zwart. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Withings Body Cardio Zwart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 1,9 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 32,7 cm

Het materiaal waarvan Withings Body Cardio Zwart. gemaakt is, bestaat uit Metaal.

Withings Body Cardio Zwart. heeft een gewicht van 2,6 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Withings Body Cardio Zwart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!