Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Therabody Smart Goggles.

Therabody Smart Goggles.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Therabody Smart Goggles.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Therabody Smart Goggles.

Merk

Theragun

Kleur

Grijs

Afmetingen

Hoogte: 12,19 cm

Breedte: 18,8 cm

Diepte: 18,8 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

0,39 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Therabody Smart Goggles.

Met de Therabody Smart Goggles ervaar je een ontspannen massage die jouw stress wegneemt. De bril is gemaakt van een stevig materiaal en heeft een verstelbaar hoofdbandje dat precies past op jouw hoofd. De bril heeft een ingebouwd massage apparaat dat vibreert, masseert en verwarmt. Er zijn 3 vooraf ingestelde programma's beschikbaar die je helpen om je focus en slaap te verbeteren. Daarnaast kun je de intensiteit van de vibratie en warmte aanpassen. Via bluetooth verbind je de Smart Goggles met de Therabody-app. Hier vind je geluidstherapie waarmee je de massagefunctie uitbreidt. Daarnaast heeft de bril een opvouwbaar ontwerp, zodat je de Smart Goggles gemakkelijk meeneemt in de bijgeleverde opbergtas. Geniet van een verwarmende massage die je helpt om spanningshoofdpijn te verlichten, je hartslag te verlagen en de doorbloeding in je gezicht te bevorderen.

Pluspunten
  • Dankzij de 3 verschillende massageprogramma's verbetert u uw focus, ontspanning en diepere slaap. U kunt het apparaat verbinden met de Therabody-app en uw massage uitbreiden met geluidstherapie. Het massageapparaat is klein en licht van gewicht, zodat het makkelijk mee te nemen is op reis.

Minpunten
  • Er wordt geen adapter meegeleverd waar je de oplaadkabel in kunt stoppen.

Veelgestelde vragen over Therabody Smart Goggles.

Therabody Smart Goggles. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Therabody Smart Goggles. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 12,19 cm

Breedte: 18,8 cm

Diepte: 18,8 cm

Het materiaal waarvan Therabody Smart Goggles. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Textiel.

Therabody Smart Goggles. heeft een gewicht van 0,39 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Therabody Smart Goggles.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!