Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Medisana BU 546 Connect.

Medisana BU 546 Connect.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BU 546 Connect.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BU 546 Connect.

Merk

Medisana

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 4 cm

Breedte: 15 cm

Diepte: 9,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

225 g

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BU 546 Connect.

De Medisana BU 546 Connect is een innovatief medisch apparaat dat het meten van bloeddruk eenvoudiger en meer inzichtelijk maakt. Met het ruime manchet krijg je een goede pasvorm waardoor je altijd betrouwbare metingen krijgt. Het XL display geeft je de diastolische en systolische bloeddruk en je hartslag weer. Wanneer je hartslag onregelmatig is, brengt de bloeddrukmeter je hier direct op de hoogte. Ook wanneer je langere periodes metingen wilt bijhouden, is dit apparaat ideaal. Er zijn 2 gebruikersprofielen die elk 250 geheugenplaatsen hebben. Met de VitaDock applicatie koppel je je bloeddrukmeter aan je telefoon waardoor je je meetwaarden altijd makkelijk bij de hand hebt. Daarnaast berekent het apparaat automatisch een gemiddelde bloeddruk over de laatste 3 metingen, zodat je geen kladblok of rekenmachine bij de hand hoeft te hebben.

Pluspunten
 • Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de VitaDock app om metingen inzichtelijk te maken

  .

  De bloeddrukmeter heeft 250 geheugenplaatsen voor 2 verschillende gebruikers, dus je hebt genoeg ruimte om alle metingen op te slaan. De bloeddrukmeter meet zowel je bloeddruk als je hartslag, wat je een vollediger beeld geeft van je gezondheid

  .

  Je koppelt het apparaat via bluetooth aan de VitaDock app om metingen zichtbaar te maken

  .

  De bloeddrukmeter heeft 250 geheugenplaatsen voor 2 verschillende gebruikers, dus je hebt genoeg ruimte om alle metingen op te slaan. De bloeddrukmeter meet zowel je bloeddruk als je hartslag, wat je een completer beeld geeft van je gezondheid.

Minpunten
 • De bloeddrukmeter is niet getest op betrouwbaarheid door STRIDE BP voor de Nederlandse Hartstichting.

Veelgestelde vragen over Medisana BU 546 Connect.

Medisana BU 546 Connect. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BU 546 Connect. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 4 cm

Breedte: 15 cm

Diepte: 9,5 cm

Het materiaal waarvan Medisana BU 546 Connect. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Medisana BU 546 Connect. heeft een gewicht van 225 g.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BU 546 Connect.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!