Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Beurer GS 235.

Beurer GS 235.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Beurer GS 235.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Beurer GS 235.

Merk

Beurer

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 2,1 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Materiaal

Glas

Gewicht

1,47 kg

Garantie

5 jaar

Omschrijving van Beurer GS 235.

De Beurer GS 235 is een stijlvolle weegschaal die perfect past in jouw badkamer. Met het onzichtbare scherm dat oplicht wanneer je op de weegschaal stapt, krijg je een duidelijk beeld van je gewicht. Dankzij het grote led scherm met grote cijfers lees je dit gemakkelijk af. Er is geen risico op uitglijden dankzij de anti-slip voetjes. De weegschaal heeft een maximaal gewicht van 180 kilogram. Na gebruik schakelt de weegschaal zichzelf uit. Hierdoor heb je langer plezier van je batterijen. Dankzij de stijlvolle afwerking kun je jouw weegschaal trots uitstallen in je badkamer.

Pluspunten
  • Het anti-slip oppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stevig blijft staan voor een veilige meting.Het antislipoppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stabiel blijft staan voor een veilige meting. De weegschaal is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 180 kilogram.De weegschaal is geschikt voor personen met een maximale gewicht tot 180 kilogram. Omdat de weegschaal geen lichaamsanalyse uitvoert, gebruik je het apparaat zonder problemen in vochtige ruimtes zoals de badkamer.Omdat de weegschaal geen lichaamsanalyse uitvoert, kan je het apparaat zonder problemen gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Beurer GS 235.

Beurer GS 235. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beurer GS 235. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 2,1 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 30 cm

Het materiaal waarvan Beurer GS 235. gemaakt is, bestaat uit Glas.

Beurer GS 235. heeft een gewicht van 1,47 kg.

Er zit 5 jaar garantie op Beurer GS 235.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!