Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Tunturi Massage Gun.

Tunturi Massage Gun.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tunturi Massage Gun.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tunturi Massage Gun.

Merk

Tunturi

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 24,5 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 0,7 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,36 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Tunturi Massage Gun.

De Tunturi Massage Gun is een prachtig apparaat waarmee je je spieren kunt verwarmen, ontspannen of pijn kunt verlichten na een zware training. Met 20 verschillende intensiteitstanden en 4 verwisselbare opzetstukken is er altijd een massage die bij je behoeftes past. Bedien het apparaat met het ingebouwde led touchscreen, waar je zelf een massage kunt samenstellen of een van de 3 vooraf ingestelde massageprogramma's kunt starten. Met de meegeleverde oplaadkabel heb je 5 tot 11 uur lang plezier van de Tunturi Massage Gun. Het handvat kleurt rood als de batterij bijna leeg is, zodat je nooit onverwachts zonder massage komt te zitten. Na gebruik stop je het apparaat en de 4 opzetstukken in de stevige draagkoffer, waarmee je het apparaat veilig kunt opbergen. Gebruik de Tunturi Massage Gun niet als je zwanger bent, een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt of lijdt aan diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde opbergtas kun je het apparaat na gebruik weer veilig opbergen. Er worden 4 verschillende opzetstukken meegeleverd voor verschillende soorten drukpunten op je spieren. Dankzij de 20 verschillende intensiteitsstanden kun je zelf bepalen hoe stevig de massage is.

Minpunten
  • De massagekop is niet verstelbaar, waardoor het moeilijk is om moeilijk te bereiken plekken zoals je rug en schouders goed te masseren.

Veelgestelde vragen over Tunturi Massage Gun.

Tunturi Massage Gun. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tunturi Massage Gun. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 24,5 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 0,7 cm

Het materiaal waarvan Tunturi Massage Gun. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Tunturi Massage Gun. heeft een gewicht van 1,36 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Tunturi Massage Gun.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!