Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Theragun Elite Black.

Theragun Elite Black.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theragun Elite Black.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theragun Elite Black.

Merk

Theragun

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theragun Elite Black.

De Theragun Elite Black is een uitzonderlijk hulpmiddel dat helpt om stijve spieren los te maken. Het is een stille, draadloze massagediscipline die gebruik maakt van een snelle klopmassage met een maximale kracht van 20 kilogram. Hierdoor worden je spieren dieper gemasseerd dan op een massagestoel, waardoor het ideaal is voor fanatieke sporters die regelmatig intensief trainen. Met de Therabody app kun je extra begeleiding krijgen bij het gebruik van de Theragun Elite Black. De app biedt je 3 vooringestelde massageroutines die je kunt gebruiken om je spieren beter te laten herstellen. De massagegun heeft verschillende massagekoppen, zodat je spieren altijd de massage krijgen die ze op dat moment nodig hebben. Na gebruik kun je de Theragun Elite veilig opbergen in de meegeleverde opbergkoffer. Let op: gebruik het apparaat niet of overleg eerst met je arts als je zwanger bent, een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt of lijdt aan diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen.

Pluspunten
 • Je verbindt het apparaat met de Therabody app voor extra begeleiding tijdens de massage

  .

  Met een blokkeerkracht van 20 kilogram zet je veel druk op je spieren zonder dat de massagegun snelheid verliest

  .

  Dankzij de 4 verschillende intensiteitsstanden bepaal jezelf hoe stevig de massage is.

Minpunten
 • De massagekop is niet aanpasbaar, waardoor moeilijk bereikbare plaatsen zoals je rug en schouders niet goed bereikt worden.

Veelgestelde vragen over Theragun Elite Black.

Theragun Elite Black. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theragun Elite Black. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Het materiaal waarvan Theragun Elite Black. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theragun Elite Black. heeft een gewicht van 1 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theragun Elite Black.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!