Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Beurer BM54.

Beurer BM54.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Beurer BM54.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Beurer BM54.

Merk

Beurer

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 4,8 cm

Breedte: 13,9 cm

Diepte: 9,4 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

350 g

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Beurer BM54.

Met de Beurer BM54 kun je een nauwkeurige meting van je bloeddruk uitvoeren. Dankzij de koppeling met de Beurer HealthManager applicatie houd je de waarden bij en kun je eenvoudig een doktersbezoek voorbereiden. Dit apparaat heeft een universeel manchet, die ook om bredere armen met een omtrek tot 44 centimeter past. Voor nog meer nauwkeurigheid berekent de BM54 gemiddelde waarden over de laatste dagen en kun je ochtend- en avondmetingen uitvoeren. Als je liever geen app gebruikt, dan kun je je gegevens opslaan in een van de twee gebruikersprofielen met ieder 60 geheugenplaatsen. Voor een optimale bloeddrukmeting is het ook mogelijk om een nauwkeurigheidstest te doen. De Beurer BM54 heeft een handige functie die het gemiddelde van de waarden uit de laatste zeven dagen berekent. Hierbij kun je ook kiezen voor ochtend- en avondmetingen. De meegeleverde batterijen hebben een lange levensduur en kunnen eenvoudig worden vervangen. Als je liever geen app gebruikt, kun je je gegevens ook opslaan in de twee gebruikersprofielen. Hierdoor ben je altijd.

Pluspunten
  • Je koppelt het apparaat via Bluetooth aan de Beurer HealthManager-app om metingen zichtbaar te maken. De bloeddrukmeter meet zowel je bloeddruk als je hartslag, wat je een compleet beeld geeft van je gezondheid. Het apparaat heeft twee gebruikersprofielen, waardoor je de bloeddrukmeter met meerdere mensen kunt gebruiken.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter is niet gecontroleerd op betrouwbaarheid door STRIDE BP voor de Nederlandse Hartstichting.

Veelgestelde vragen over Beurer BM54.

Beurer BM54. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beurer BM54. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 4,8 cm

Breedte: 13,9 cm

Diepte: 9,4 cm

Het materiaal waarvan Beurer BM54. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Beurer BM54. heeft een gewicht van 350 g.

Er zit 3 jaar garantie op Beurer BM54.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!