Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Theragun Pro.

Theragun Pro.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theragun Pro.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theragun Pro.

Merk

Theragun

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 26,5 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1,41 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theragun Pro.

De Theragun Pro is een revolutionaire massage tool met een superieure prestatie. Het is ontworpen met 30 kilogram van kracht, dat is het meest krachtige apparaat uit de Theragun lijn. Met het apparaat kun je diep in je spieren masseren op een manier die je normaal alleen bij een professionele massage kunt ervaren. De krachtige snelle vibratiemassage techniek zorgt ervoor dat je spieren worden opgerekt, waardoor je na een zware training sneller herstelt. Bovendien heeft deze massage tool een bluetooth verbinding met de Therabody app waarmee je het apparaat kunt bedienen met het handige kleine schermpje. Door de 4 verschillende intensiteitsstanden kun je kiezen voor de massage die je spieren op dat moment nodig hebben. De verbeterde verstelbare massagekop zorgt ervoor dat je moeilijk bereikbare gebieden, zoals je rug en schouders, gemakkelijk kan masseren. Kortom, de Theragun Pro is een krachtig massageapparaat dat je spieren losmaakt waardoor je het herstel na een zware training bevordert. De opbergtas waarmee het apparaat wordt geleverd, zorgt ervoor dat je het apparaat op een veilige manier kunt opslaan.

Pluspunten
  • Met een blokkeerkracht van 30 kilogram kun je veel druk op je spieren zetten zonder dat de massage gun snelheid verliest. Je koppelt het apparaat aan de Therabody App voor extra begeleiding tijdens de massage. De massagekop is verstelbaar, dus je kunt makkelijker plekken zoals je rug en schouders bereiken.

Minpunten
  • De massage is zeer krachtig, wat door sommige mensen als pijnlijk ervaren kan worden

    .

    Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 71 decibel, wat luider is dan het gemiddelde geluidsniveau van een massagetoestel.

Veelgestelde vragen over Theragun Pro.

Theragun Pro. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theragun Pro. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 26,5 cm

Breedte: 20 cm

Diepte: 7 cm

Het materiaal waarvan Theragun Pro. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theragun Pro. heeft een gewicht van 1,41 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theragun Pro.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!