Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Tunturi Massage Gun Mini.

Tunturi Massage Gun Mini.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tunturi Massage Gun Mini.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tunturi Massage Gun Mini.

Merk

Tunturi

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 15,5 cm

Breedte: 5 cm

Diepte: 10 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,46 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Tunturi Massage Gun Mini.

Met de Tunturi Massage Gun mini kun je snel en gemakkelijk je spieren ontspannen. Dit handmassage apparaat is klein en licht, waardoor het een handig apparaat is om mee te nemen. Of je nu de Massage Gun mini gebruikt om je spieren te warm te maken voor de workout of om spierpijn te verlichten na de workout, je herstel wordt versneld dankzij de snelle vibratie- en klopmassages. Daarnaast is het apparaat ook ideaal om te gebruiken tegen rusteloze benen en om vermoeide spieren na een lange werkdag te ontspannen. Met 6 verschillende intensiteitstanden en 4 opzetstukken is er altijd een massage die past bij jouw behoeftes. Bovendien is de Massage Gun mini stil in gebruik met een geluidsniveau tussen de 45 en 50 decibel, wat vergelijkbaar is met een langsrijdende auto. Gebruik het apparaat echter niet als je zwanger bent of als je een pacemaker, gewrichtsprothese of elektronisch implantaat hebt, of als je lijdt aan diabetes, doorbloedingsstoornissen, spataderen of aderontstekingen. Met de Tunturi Massage Gun mini kun je op een comfortabele manier je spieren ontspannen. Dit kleine apparaat is gemak.

Pluspunten
 • De massage gun is klein en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis

  .

  Met een blokkeerkracht van 23 kilogram kun je veel druk zetten op je spieren zonder dat de massage gun zijn snelheid verliest

  .

  Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 50 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massage gun.

Minpunten
 • Je verbindt het massageapparaat niet met een app voor extra begeleiding tijdens de massage.

Veelgestelde vragen over Tunturi Massage Gun Mini.

Tunturi Massage Gun Mini. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tunturi Massage Gun Mini. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 15,5 cm

Breedte: 5 cm

Diepte: 10 cm

Het materiaal waarvan Tunturi Massage Gun Mini. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Tunturi Massage Gun Mini. heeft een gewicht van 0,46 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Tunturi Massage Gun Mini.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!