Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Microlife BPB6 Connect.

Microlife BPB6 Connect.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Microlife BPB6 Connect.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Microlife BPB6 Connect.

Merk

Microlife

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 6,2 cm

Breedte: 10,5 cm

Diepte: 15,8 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

415 g

Garantie

5 jaar

Omschrijving van Microlife BPB6 Connect.

Met de Microlife BPB6 Connect kun je je bloeddruk op een betrouwbare manier meten. De manchet is bevestigd op een speciale MAM-stand, waardoor je de meting altijd nauwkeurig krijgt. Daarnaast kun je metingen ook opslaan voor 2 gebruikers, tot 99 metingen in totaal. Je kunt de metingen ook eenvoudig bekijken door de Microlife app te gebruiken of de bijbehorende software op je computer. Zo kun je de gegevens in grafieken bekijken en zien of er eventuele hartritmestoornissen zijn. Met deze bloeddrukmeter heb je altijd je gezondheid in de gaten.

Pluspunten
  • Als de band niet goed zit, geeft de bloeddrukmeter een melding. De bloeddrukmeter meet zowel je bloeddruk als je hartslag, waardoor je een completer beeld van je gezondheid krijgt. Je koppelt het apparaat aan de Microlife Connected Health +-app via bluetooth om metingen te visualiseren.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je eraan te helpen herinneren wanneer je de volgende meting moet doen.

Veelgestelde vragen over Microlife BPB6 Connect.

Microlife BPB6 Connect. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Microlife BPB6 Connect. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 6,2 cm

Breedte: 10,5 cm

Diepte: 15,8 cm

Het materiaal waarvan Microlife BPB6 Connect. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Microlife BPB6 Connect. heeft een gewicht van 415 g.

Er zit 5 jaar garantie op Microlife BPB6 Connect.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!