Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Omron BF511 Blauw.

Omron BF511 Blauw.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron BF511 Blauw.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron BF511 Blauw.

Merk

Omron

Kleur

Blauw

Afmetingen

Hoogte: 5,5 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 32,7 cm

Materiaal

Metaal

Gewicht

2,2 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Omron BF511 Blauw.

Met de Omron BF511 Blauw krijg je een gedetailleerd en nauwkeurig beeld van je gezondheid. De weegschaal heeft voet- en handsensoren die kleine stroomstoten door je lichaam sturen om je gewicht, vetpercentage, spiermassa, buikvet en BMI te analyseren. Daarnaast geeft de weegschaal ook je caloriebehoefte bij rust en activatie aan. Met de weegschaal kunnen ook meerdere gebruikersprofielen worden ingesteld. De weegschaal is klinisch gevalideerd. Wees voorzichtig bij het gebruik van de Omron BF511 Blauw. Zwangere vrouwen, kinderen en mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur lopen een gezondheidsrisico als ze de weegschaal gebruiken. Zorg er daarom voor dat je de handleiding goed leest voor je de weegschaal gebruikt. De sensoren zijn namelijk gevoelig en een foutmelding is snel gemaakt.

Pluspunten
  • De segmentale meting biedt inzicht in specifieke lichaamsdelen, zodat je kunt zien hoe bijvoorbeeld je spiermassa is verdeeld over je armen, benen en romp. Met de weegschaal krijg je een completer beeld van je gezondheid, omdat er naast je gewicht ook gekeken wordt naar je buikvet, spiermassa, vetpercentage en caloriebehoefte. Je kunt een persoonlijk gebruikersprofiel instellen, waardoor rekening wordt gehouden met je leeftijd en lengte bij de meting.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Omron BF511 Blauw.

Omron BF511 Blauw. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron BF511 Blauw. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 5,5 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 32,7 cm

Het materiaal waarvan Omron BF511 Blauw. gemaakt is, bestaat uit Metaal.

Omron BF511 Blauw. heeft een gewicht van 2,2 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Omron BF511 Blauw.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!