Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Soehnle Shape Sense Connect 200.

Soehnle Shape Sense Connect 200.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Soehnle Shape Sense Connect 200.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Soehnle Shape Sense Connect 200.

Merk

Soehnle

Kleur

Grijs

Afmetingen

Hoogte: 3,5 cm

Breedte: 33,5 cm

Diepte: 39 cm

Materiaal

Glas

Gewicht

3,01 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Soehnle Shape Sense Connect 200.

Met de Soehnle Shape Sense Connect 200 krijg je als sporter meer inzicht in je gezondheid. De weegschaal is gemakkelijk te gebruiken met zijn grote digitale scherm en geeft je gewicht, BMI, lichaamsvet, vochtgehalte en spiermassa weer. Je kunt ook het aantal calorieën per dag bekijken. De 8 instelbare profielen maken het mogelijk om de gegevens van verschillende gebruikers te scheiden. Met de Web Connect app kun je je meetgegevens gemakkelijk terugkijken. De weegschaal schakelt zich automatisch in- en uit waardoor je batterijen niet onnodig verbruikt. Bovendien heeft de weegschaal anti-slip voetjes die ervoor zorgen dat je stevig staat. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik altijd in de handleiding. Met de Soehnle Shape Sense Connect 200 krijg je als sporter meer inzicht in je gezondheid. De weegschaal is toe te passen op jouw actieve levensstijl en maakt gebruik van een atleet functie v.

Pluspunten
 • Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte bij rust

  .

  Dankzij de app-verbinding sla je metingen op en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid

  .

  Je stelt een persoonlijk gebruikersprofiel in, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte. Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte bij rust

  .

  Dankzij de app-verbinding sla je metingen op en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid

  .

  Je stelt een persoonlijk gebruikersprofiel in, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
 • Met deze weegschaal kun je je botmassa en buikvet niet meten.

Veelgestelde vragen over Soehnle Shape Sense Connect 200.

Soehnle Shape Sense Connect 200. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Soehnle Shape Sense Connect 200. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 3,5 cm

Breedte: 33,5 cm

Diepte: 39 cm

Het materiaal waarvan Soehnle Shape Sense Connect 200. gemaakt is, bestaat uit Glas.

Soehnle Shape Sense Connect 200. heeft een gewicht van 3,01 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Soehnle Shape Sense Connect 200.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!