Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

Merk

Theragun

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 15,1 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 5,4 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,65 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

De Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand is een zeer effectief en veelzijdig massageapparaat. Het biedt een diepe vibratiemassage waarmee je jouw spieren kunt helpen herstellen. De geribbelde grip en het ergonomische handvat maken het gemakkelijk om de massagun op lastige plekken te houden. Je kunt kiezen uit drie intensiteitsstanden, zodat je de juiste massage krijgt die jouw spieren op dat moment nodig hebben. De Theragun Mini is zeer compact en makkelijk mee te nemen naar de sportschool of op reis. Kom je thuis, dan berg je het apparaat veilig op in de meegeleverde opbergtas. Je kunt de Theragun Mini tot 150 minuten gebruiken voordat je hem weer moet opladen. Let op: gebruik het apparaat niet of overleg eerst met je arts als je zwanger bent of lijdt aan een van de aandoeningen die genoemd worden in de productbeschrijving. Met de Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand krijg je een veelzijdige massage waarmee je je spieren kunt helpen herstellen.

Pluspunten
  • Met de houder kun je het massage-apparaat veilig opbergen. Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 68 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde massage-apparaat. Het massage-apparaat is klein en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen op reis.

Minpunten
  • Het apparaat heeft slechts één opzetstuk, waardoor je de vorm van de massagekop niet kiest.

Veelgestelde vragen over Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.

Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 15,1 cm

Breedte: 11 cm

Diepte: 5,4 cm

Het materiaal waarvan Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand. heeft een gewicht van 0,65 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theragun Mini Wit + Theragun Mini Stand.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!