Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Medisana BU 586 Voice Wit.

Medisana BU 586 Voice Wit.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BU 586 Voice Wit.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BU 586 Voice Wit.

Merk

Medisana

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 13,7 cm

Breedte: 9,85 cm

Diepte: 5,25 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,5 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BU 586 Voice Wit.

De Medisana BU 586 Voice Wit bloeddrukmeter is een betrouwbare metgezel voor het meten van je bloeddruk. Dankzij de handige spraakfunctie kun je de resultaten in zes verschillende talen laten voorlezen (NL, FR, DE, GB, IT en TR). Met een druk op de knop start je de meting en tijdens het opblazen van de manchet meet de BU 586 je bloeddruk en hartslag. De Medisana BU 586 maakt het je gemakkelijk met een bewegingsdetector die een melding geeft als je de manchet verkeerd plaatst. Ook kun je gemakkelijk inzien of je waardes hoog of laag zijn dankzij de gekleurde stoplichtschaal met WHO-classificatie. Tevens krijg je een melding als je hartslag onregelmatig is. De bloeddrukmeter heeft een geheugen voor twee gebruikers, waardoor je tot 120 resultaten kunt opslaan.

Pluspunten
  • De kleurenschaal laat binnen een oogopslag zien in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt. De bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen voor 2 verschillende gebruikers, dus je hebt genoeg ruimte om alle metingen op te slaan. Wanneer de band niet goed om je arm zit, geeft de bloeddrukmeter een melding.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je te helpen je aan de volgende meting te herinneren.

Veelgestelde vragen over Medisana BU 586 Voice Wit.

Medisana BU 586 Voice Wit. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BU 586 Voice Wit. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 13,7 cm

Breedte: 9,85 cm

Diepte: 5,25 cm

Het materiaal waarvan Medisana BU 586 Voice Wit. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Medisana BU 586 Voice Wit. heeft een gewicht van 0,5 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BU 586 Voice Wit.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!