Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Medisana BU 570 Connect Wit.

Medisana BU 570 Connect Wit.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana BU 570 Connect Wit.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana BU 570 Connect Wit.

Merk

Medisana

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 9,3 cm

Breedte: 13 cm

Diepte: 3,3 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,19 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana BU 570 Connect Wit.

De Medisana BU 570 Connect is de perfecte metgezel voor een snelle en overzichtelijke bloeddrukmeting. Met deze bloeddrukmeter is het gemakkelijk om je bloeddruk en hartslag te meten. Verbind de bloeddrukmeter met de VitaDock+ app en met één druk op de knop start je de meting. Terwijl de manchet zichzelf opblaast, start het apparaat al met de bloeddruk- en hartslagmeting. Het grote scherm geeft je direct een beeld van je gezondheid, door middel van de kleurenschaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Bovendien geeft de bloeddrukmeter een melding bij een onregelmatige hartslag. Gebruik je de VitaDock+ app? Dan kun je je resultaten achteraf terugzien in een overzichtelijke grafiek. Die kun je ook meenemen naar de huisarts. De BU 570 Connect is geschikt voor twee gebruikers, met elk 120 geheugenplaatsen. De bloeddrukmeter is zowel eenvoudig als veilig in gebruik. Met de Medisana BU 570 Connect heb je alles bij de hand om je bloeddruk continu te meten.

Pluspunten
  • De kleurenschaal toont in één oogopslag in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt. Je verbindt het apparaat via bluetooth met de VitaDock+ app om de metingen te zien. De bloeddrukmeter heeft 120 geheugenplaatsen voor 2 verschillende gebruikers, dus er is voldoende ruimte om alle metingen op te slaan.

Minpunten
  • De bloeddrukmeter heeft geen herinneringsfunctie om je eraan te helpen herinneren om de volgende meting te verrichten.

Veelgestelde vragen over Medisana BU 570 Connect Wit.

Medisana BU 570 Connect Wit. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana BU 570 Connect Wit. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 9,3 cm

Breedte: 13 cm

Diepte: 3,3 cm

Het materiaal waarvan Medisana BU 570 Connect Wit. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Medisana BU 570 Connect Wit. heeft een gewicht van 0,19 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana BU 570 Connect Wit.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!