Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Withings Body Zwart.

Withings Body Zwart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Withings Body Zwart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Withings Body Zwart.

Merk

Withings

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 1,8 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 32,7 cm

Materiaal

Glas, Kunststof

Gewicht

2,7 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Withings Body Zwart.

De Withings Body Zwart is een stijlvolle en functionele weegschaal die perfect is voor het hele gezin. Deze personenweegschaal is voorzien van verschillende technologieën, zoals persoonsherkenning en een app waarmee je de meetgegevens koppelt. Maar er is meer. De weegschaal is ook uitgerust met een speciaal zwangerschapsmodus, waarmee je jouw gewicht kunt meten tijdens de zwangerschap. Daarnaast belooft de Withings Body Zwart ook een optimale meting voor kleine kinderen. Je kunt namelijk op de weegschaal stappen met jouw kindje in je armen, zodat je het gewicht kunt meten zonder dat je je baby los hoeft te laten. Naast het gewicht meet de weegschaal ook de BMI. Met deze informatie krijg je een compleet beeld van je gezondheid en dat van je gezin.

Pluspunten
 • Dankzij de app verbinding sla je metingen op en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid

  .

  --> Dankzij de applicatieverbinding kun je metingen opslaan en krijg je inzicht in de veranderingen van je gezondheid. De weegschaal heeft een zwangerschapsmodus om betrouwbare en veilige metingen uit te voeren

  .

  --> De schaal heeft een zwangerschapsmodus om betrouwbare en veilige metingen uit te voeren. Je stelt een persoonlijk gebruikersprofiel in, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte

  .

  --> Je kunt een persoonlijk gebruikersprofiel instellen, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
 • De personenweegschaal voert geen lichaamsanalyse uit, waardoor je je vetpercentage en spiermassa niet kunt meten.

Veelgestelde vragen over Withings Body Zwart.

Withings Body Zwart. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Withings Body Zwart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 1,8 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 32,7 cm

Het materiaal waarvan Withings Body Zwart. gemaakt is, bestaat uit Glas, Kunststof.

Withings Body Zwart. heeft een gewicht van 2,7 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Withings Body Zwart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!