Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Hyperice Hypervolt Go 2.

Hyperice Hypervolt Go 2.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Hyperice Hypervolt Go 2.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Hyperice Hypervolt Go 2.

Merk

Hyperice

Kleur

Grijs

Afmetingen

Hoogte: 27,6 cm

Breedte: 7,6 cm

Diepte: 19,4 cm

Materiaal

Kunststof, Textiel

Gewicht

0,68 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Hyperice Hypervolt Go 2.

De Hyperice Hypervolt Go 2 is het ideale apparaat om je spieren te ontspannen. Door gebruik te maken van de Quiet Gilt technologie maakt het apparaat weinig geluid en is het ideaal om thuis te gebruiken. Bovendien heeft het een ergonomisch handvat, waardoor je het apparaat zonder problemen langere tijd vast kunt houden. Ook is het gemakkelijk mee te nemen, omdat het slechts 0,7 kilogram weegt. Dankzij de verschillende knoppen en instellingen kun je precies de juiste massage krijgen die bij jouw behoeften past. Met de blokkeerkracht van 7,5 kilogram en 3 verschillende intensiteitsstanden kun je nauwkeurig je spieren behandelen. De twee verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je hele lichaam in vorm gehouden kan worden.

Pluspunten
 • De massage gun is klein en licht van gewicht, waardoor je hem makkelijk meeneemt op reis

  .

  De massage gun weegt slechts 0,7 kilogram, waardoor je hem lang en comfortabel vasthoudt

  .

  Het apparaat heeft een maximaal geluidsniveau van 55 decibel, wat stiller is dan het gemiddelde van andere massage guns.

Minpunten
 • Met een blokkeerkracht van 7,5 kilogram verliest het apparaat snelheid en kracht wanneer je veel druk zet op je spieren.

Veelgestelde vragen over Hyperice Hypervolt Go 2.

Hyperice Hypervolt Go 2. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Hyperice Hypervolt Go 2. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 27,6 cm

Breedte: 7,6 cm

Diepte: 19,4 cm

Het materiaal waarvan Hyperice Hypervolt Go 2. gemaakt is, bestaat uit Kunststof, Textiel.

Hyperice Hypervolt Go 2. heeft een gewicht van 0,68 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Hyperice Hypervolt Go 2.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!