Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. sport
  2. Tanita BC-545N.

Tanita BC-545N.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tanita BC-545N.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tanita BC-545N.

Merk

Tanita

Kleur

Grijs, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 30 mm

Breedte: 30 cm

Diepte: 35 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

4 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Tanita BC-545N.

De Tanita BC-545N is de perfecte manier om je sportprestaties te verbeteren en een gezonde levensstijl op te bouwen. Je hebt namelijk meer nodig dan alleen je lichaamsgewicht om een goede gezondheid te behouden. Met de Tanita BC-545N kan je al deze factoren meten en binnen 15 seconden je BMI-waarde, vet-en vochtpercentage, spier-en botmassa, visceral fat level en je metabolic age berekenen. Deze weegschaal met lichaamsanalyse maakt het makkelijker en leuker om je gezondheid te verbeteren omdat je alles in één overzicht hebt. De Tanita BC-545N slaat de gegevens op zodat je verbeteringen direct terugziet. Let op: de Tanita BC-601 is wel geschikt voor kinderen van 5-17 jaar maar kan dan alleen het gewicht, vetpercentage en BMI-waarde berekenen. Weegschalen met lichaamsanalyse kunnen echter gezondheidsrisico's met zich meebrengen voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Daarom is het belangrijk om altijd eerst de handleiding te lezen voordat je de Tanita BC-545N gebruikt.

Pluspunten
  • Je krijgt een uitgebreidere blik op je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je buikvet, botmassa, caloriebehoefte, spiermassa, vetpercentage en vochtgehalte meet. De segmentale meting geeft inzicht in specifieke lichaamsdelen, zodat je ziet hoe jouw spiermassa bijvoorbeeld verdeeld is over je armen, benen en romp. Je instelt persoonlijke gebruikersprofielen, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
  • De weegschaal heeft geen bijbehorende app om metingen op te slaan en je gezondheid inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Tanita BC-545N.

Tanita BC-545N. komt standaard in het Grijs, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tanita BC-545N. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 30 mm

Breedte: 30 cm

Diepte: 35 cm

Het materiaal waarvan Tanita BC-545N. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Tanita BC-545N. heeft een gewicht van 4 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Tanita BC-545N.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!