Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Medisana PSD.

Medisana PSD.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Medisana PSD.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Medisana PSD.

Merk

Medisana

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 42 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

3,2 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Medisana PSD.

De Medisana PSD is een elegante en klassieke weegschaal, met een sterk en robuust design. Hij is gemaakt van sterk metaal en is voorzien van een verchroomd oppervlak, waardoor hij zich mooi voegt in elk interieur. Om het maximale gewicht te bereiken, heeft de weegschaal een maximum capaciteit van 150 kg. De weegschaal is ook uitgerust met een geavanceerd gewichtsindicatiesysteem. Dit systeem berekent je lichaamsgewicht door middel van verschillende metingen en maakt gebruik van een geavanceerde technologie. Het systeem geeft je ook een gedetailleerd overzicht van je gewicht, waaronder je lichaamsvetpercentage en BMI-index. Ook heeft de Medisana PSD een geïntegreerde stappenteller, waarmee je het aantal stappen kunt bijhouden.

Pluspunten
 • Je hebt geen batterijen nodig om de weegschaal te gebruiken

  .

  Omdat de weegschaal geen lichaamsanalyse uitvoert, kun je het apparaat zonder problemen in vochtige ruimtes zoals de badkamer gebruiken

  .

  Het anti-slipoppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal stevig blijft staan voor een veilige meting.

Minpunten
 • Je leest het gewicht minder nauwkeurig af dan op een digitale weegschaal, waardoor kleine verschillen in gewicht niet opvallen.Je leest het gewicht minder nauwkeurig af dan op een digitale weegschaal, waardoor kleine verschillen in gewicht niet opvallen.Het oppervlak om op te staan is kleiner dan bij andere weegschalen.Je lees het gewicht minder nauwkeurig af dan op een digitale weegschaal, waardoor kleine verschillen in gewicht niet opvallen.Het oppervlak om op te staan is kleiner dan bij andere weegsch.

Veelgestelde vragen over Medisana PSD.

Medisana PSD. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Medisana PSD. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 42 cm

Het materiaal waarvan Medisana PSD. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Medisana PSD. heeft een gewicht van 3,2 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Medisana PSD.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!