Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Withings Body Scan Zwart.

Withings Body Scan Zwart.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Withings Body Scan Zwart.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Withings Body Scan Zwart.

Merk

Withings

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 35,7 cm

Breedte: 32,5 cm

Diepte: 5,1 cm

Materiaal

Glas, Kunststof

Gewicht

4,4 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Withings Body Scan Zwart.

Met de Withings Body Scan Zwart voer je een volledige lichaamsanalyse uit via je handen en voeten. Dankzij de segmentale meting krijg je inzicht in de spiermassa en het vetpercentage van verschillende lichaamsdelen. Daarnaast meet je ook mogelijke zenuwschade met de elektrodermale activiteitsscore. Met deze weegschaal bepaal je hoe goed je hart en bloedvaten werken. In de bijgeleverde Withings app krijg je een overzicht van jouw gewicht en gezondheid. De app helpt bij het uitvoeren van metingen en het verbeteren van je gezondheid. Je stelt 8 verschillende gebruikersprofielen in, waardoor meerdere personen analyses uit kunnen voeren. De batterij van de weegschaal laad je gemakkelijk op met de meegeleverde kabel. Let op: het gebruik van de Withings Body Scan Zwart kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk daarom voor gebruik altijd in de bijgeleverde handleiding.

Pluspunten
 • De segmentale meting geeft inzicht in specifieke lichaamsdelen, zodat je ziet hoe bijvoorbeeld je spiermassa is verdeeld over je armen, benen en romp

  .

  Je krijgt een completer beeld van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je vetpercentage, BMI, spier- en botmassa

  .

  Dankzij de app-verbinding slaan je metingen op en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid.

Minpunten
 • Met deze weegschaal meet je niet je calorie-inname.

Veelgestelde vragen over Withings Body Scan Zwart.

Withings Body Scan Zwart. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Withings Body Scan Zwart. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 35,7 cm

Breedte: 32,5 cm

Diepte: 5,1 cm

Het materiaal waarvan Withings Body Scan Zwart. gemaakt is, bestaat uit Glas, Kunststof.

Withings Body Scan Zwart. heeft een gewicht van 4,4 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Withings Body Scan Zwart.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!