Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. sport
 2. Tanita RD-953 Wit.

Tanita RD-953 Wit.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Tanita RD-953 Wit.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Tanita RD-953 Wit.

Merk

Tanita

Kleur

Wit, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 2,5 mm

Breedte: 29,5 mm

Diepte: 32,7 mm

Materiaal

Glas

Gewicht

2,1 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Tanita RD-953 Wit.

De Tanita RD-953 is een hoogwaardige personenweegschaal met een modern design. Het wit afgewerkte materiaal zorgt voor een tijdloos uiterlijk en het stevige materiaal maakt de weegschaal geschikt voor een gebruiker met een maximaal gewicht van 200 kilogram. Met de Tanita RD-953 krijg je meer inzicht in je lichaam. De weegschaal toont namelijk niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, spiermassa, BMI, botmassa, spierkwaliteit, buikvet, metabolische leeftijd en caloriebehoefte. De RD-953 herkent de gebruiker dankzij de 4 instelbare gebruikersprofielen. Zo kun je de metingen persoonlijker en nauwkeuriger maken. Binnen enkele seconden zie je de meetwaarden op het scherm verschijnen en achteraf bekijk je je resultaten terug in de My Tanita app. Let er wel op dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse gevaren met zich mee kan brengen voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees daarom altijd de handleiding voor gebruik. Met de Tanita RD-953 kun jij jouw gezondheid en fitheid op een goede man.

Pluspunten
 • Je krijgt een meer volledig beeld van je gezondheid, omdat de weegschaal naast je gewicht ook je vochtgehalte, buikvet, spiermassa, botmassa, vetpercentage en caloriebehoefte meet

  .

  Met de app verbinding kun je metingen opslaan en krijg je inzicht in de ontwikkeling van je gezondheid

  .

  Zet een streefgewicht in, zodat je gestructureerd gaat werken naar je doelen.

Minpunten
 • De weegschaal heeft geen antislipoppervlak om meer vast te staan.

Veelgestelde vragen over Tanita RD-953 Wit.

Tanita RD-953 Wit. komt standaard in het Wit, Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Tanita RD-953 Wit. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 2,5 mm

Breedte: 29,5 mm

Diepte: 32,7 mm

Het materiaal waarvan Tanita RD-953 Wit. gemaakt is, bestaat uit Glas.

Tanita RD-953 Wit. heeft een gewicht van 2,1 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Tanita RD-953 Wit.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!