Search
Close this search box.
  1. sport
  2. Omron X3 Comfort + AC Adapter.

Omron X3 Comfort + AC Adapter.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Omron X3 Comfort + AC Adapter.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Omron X3 Comfort + AC Adapter.

Merk

Omron

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

340 g

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Omron X3 Comfort + AC Adapter.

Met de Omron X3 Comfort + AC Adapter kun je gemakkelijk je eigen bloeddruk meten, zelfs als je geen expert bent. Deze bloeddrukmeter heeft een speciale 360 graden band die je op elke plek op je bovenarm kunt aanbrengen om een nauwkeurige meting te verkrijgen. Ook krijg je een melding als de band te los of te strak zit. Zit de X3 Comfort goed? Dan kun je jouw bloeddrukwaardes direct op het display aflezen. Je hoeft geen pen en papier klaar te hebben, want de bloeddrukmeter heeft geheugenruimte voor 2 keer 60 metingen. Van de laatste 3 metingen krijg je het gemiddelde te zien, dus je hebt geen rekenmachine nodig. Als je bloeddruk boven de aanbevolen waardes komt, krijg je een waarschuwing. Met de meegeleverde Adapter hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, want je kunt de Omron X3 Comfort op deze manier opladen. Houd er rekening mee dat je de Omron AC Adapter niet nodig hebt om de bloeddrukmeter te gebruiken; de adapter is alleen een extra als je liever zonder batterijen het apparaat gebruikt.

Pluspunten
  • Je zit nooit met lege batterijen doordat je de bloeddrukmeter ook met de adapter kan opladen. Dankzij de speciale 360 graden band is het niet mogelijk de band verkeerd te bevestigen, waardoor je metingen altijd nauwkeurig zijn. De kleurenschaal laat in één oogopslag zien in welke WHO-classificatie je bloeddruk valt.

Minpunten
  • Je moet de bloeddrukmeter niet koppelen aan een applicatie om metingen op te slaan en inzichtelijk te maken.

Veelgestelde vragen over Omron X3 Comfort + AC Adapter.

Omron X3 Comfort + AC Adapter. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Omron X3 Comfort + AC Adapter. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 8,5 cm

Breedte: 15,2 cm

Diepte: 10,5 cm

Het materiaal waarvan Omron X3 Comfort + AC Adapter. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Omron X3 Comfort + AC Adapter. heeft een gewicht van 340 g.

Er zit 2 jaar garantie op Omron X3 Comfort + AC Adapter.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!