Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Merk

Theragun

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Materiaal

Kunststof

Gewicht

0,43 kg

Garantie

2 jaar

Omschrijving van Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Met de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White verzorg je je huid en verzacht je pijn en zwellingen. Je kunt uit verschillende standen kiezen, variërend van 3 warme en 3 koude standen. Daarnaast heeft dit apparaat 8 verschillende manieren om je huid te verzorgen. De microstroom behandeling in combinatie met de speciale meegeleverde gel is ideaal voor het verstevigen van je huid. Met de reinigingsborstel maak je jouw huid schoon. Ook de led ringen helpen bij het verminderen van acne en rimpels rond de ogen. Daarnaast biedt het apparaat 3 kleine opzetstukken voor verschillende percussie massagetherapie. Hierbij heb je de keuze uit 3 snelheden. Let wel op: dit apparaat is niet geschikt voor mensen met epilepsie, elektronische implantaten, hartproblemen, ontstekingen of huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzingen voor gebruik. Met de Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White kun je je huid verzorgen en verzachten van pijn en zwellingen. Kies uit verschillende standen variërend van 3 warme en 3 koude standen. Verstevig je huid met de microstroom behandeling en.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde Hot and Cold ringen kun je zwellingen en pijn in je gezicht verminderen

  .

  Het apparaat is geschikt voor spiermassages, gezichtsreiniging en huidverbeteringen

  .

  Dankzij de verschillende intensiteitsstanden is er altijd een behandeling die bij jou past.

Minpunten
 • Het apparaat is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of medische beperkingen, dus lees vooraf de gebruiksaanwijzing voor een veilig gebruik.

Veelgestelde vragen over Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.

Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 20 cm

Breedte: 7 cm

Diepte: 18 cm

Het materiaal waarvan Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. gemaakt is, bestaat uit Kunststof.

Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White. heeft een gewicht van 0,43 kg.

Er zit 2 jaar garantie op Theraface Pro All In One White + Hot and Cold Rings White.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!