Search
Close this search box.
 1. sport
 2. Soehnle Shape Sense Connect 50.

Soehnle Shape Sense Connect 50.

5/5

Je bloeddruk varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren. Bijvoorbeeld door stress, maar ook door lichamelijke inspanning. Tijdens het sporten is het dus waardevol om je waarden te meten om er zo je voordeel mee te doen. Goede reden dus om alles te lezen over Soehnle Shape Sense Connect 50.. Deze pagina voorziet je van alle informatie die je nodig hebt.

Specificaties Soehnle Shape Sense Connect 50.

Merk

Soehnle

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte: 34,5 cm

Diepte: 35 cm

Materiaal

Glas, Metaal

Gewicht

2,5 kg

Garantie

3 jaar

Omschrijving van Soehnle Shape Sense Connect 50.

Met de Soehnle Shape Sense Connect 50 heb je tevens een lichaamsanalyse in huis. De weegschaal geeft je inzicht in je BMI, vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa. Ook krijg je een berekening van het aantal calorieën dat je per dag nodig hebt. Deze weegschaal is speciaal ontworpen met anti-slip voetjes voor extra stevigheid en een groot oppervlak. Met de 8 gebruikersprofielen houd je de gegevens van jou en je gezin gescheiden. Bovendien verbind je de weegschaal met de Soehnle Web Connect app, waardoor je je wegingen op een later moment terugkunt kijken. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld inzicht in de voortgang tussen verschillende weegmomenten. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse gezondheidsrisico's kan opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Lees hiervoor de handleiding voor gebruik.

Pluspunten
 • Je krijgt een veel completer beeld van je gezondheid, want de weegschaal meet naast je gewicht ook je vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte bij rust

  .

  Met de app verbinding kun je al je metingen opslaan en krijg je inzicht in het verloop van je gezondheid

  .

  Daarnaast kun je een persoonlijk gebruikersprofiel instellen, waardoor de meting rekening houdt met je leeftijd en lengte.

Minpunten
 • Met deze weegschaal kun je niet je botmassa en buikvet meten.

Veelgestelde vragen over Soehnle Shape Sense Connect 50.

Soehnle Shape Sense Connect 50. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Soehnle Shape Sense Connect 50. heeft de volgende afmetingen:

Hoogte: 3 cm

Breedte: 34,5 cm

Diepte: 35 cm

Het materiaal waarvan Soehnle Shape Sense Connect 50. gemaakt is, bestaat uit Glas, Metaal.

Soehnle Shape Sense Connect 50. heeft een gewicht van 2,5 kg.

Er zit 3 jaar garantie op Soehnle Shape Sense Connect 50.. Zorg er voor dat je het bonnetje bewaart!