Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Charge 5 Goud/Wit. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

Merk

Fitbit

Besturingssysteem

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Goud

Omschrijving van Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

De Fitbit Charge 5 Goud/Wit is een stijlvolle activity tracker die meer biedt dan alleen je stappen en verbrande calorieën. Met de dagelijkse herstelscore, die je krijgt via Fitbit Premium, krijg je inzicht in hoe je lichaam herstelt van je workout. Heb je een lage score? Dan heeft je lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Met de EDA sensor krijg je inzicht in je stressbeheersing. Als je score laag is, kun je een ademhalingsoefening doen, om je stress beter te controleren. Ook met de ECG app maak je hartfilmpjes vanaf je pols. 'S Nachts houdt de Charge 5 bij hoe lang en diep je slaapt. Je kunt met Fitbit Pay contactloos betalen en met de ingebouwde gps sensor kun je je route tijdens het sporten bijhouden. Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij. Deze activity tracker is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter. De Fitbit Charge 5 Goud/Wit is een stijlvolle activity tracker die meer biedt dan alleen je stappen en verbrande calorieën. Met behulp van de dagelijkse her.

Pluspunten
  • Je weet precies of je klaar bent voor je volgende workout dankzij de dagelijkse herstelscore. Met de EDA-sensor krijg je inzicht in je stressniveau en kun je actie ondernemen om het te verlagen. Inclusief 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je meer inzicht en advies krijgt over je gezondheid.

Minpunten
  • Sommige functies werken niet zonder een betaald abonnement op Fitbit Premium. De Fitbit werkt niet goed als hij is verbonden met Huawei P30, P8 Lite, P9 Lite, P20 Lite en Xiaomi Mi 6 smartphones. Dit horlogebandje gaat minder lang mee dan bandjes van andere smartwatches.

Veelgestelde vragen over Fitbit Charge 5 Goud/Wit.

Het besturingssysteem van Fitbit Charge 5 Goud/Wit. is .

De maximale batterijduur van Fitbit Charge 5 Goud/Wit. is .

Fitbit Charge 5 Goud/Wit. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Charge 5 Goud/Wit. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Charge 5 Goud/Wit. is in het bijzonder aanbevolen voor Fietsen, Fitness, Hardlopen, Triathlon. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Charge 5 Goud/Wit. is Goud. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.