Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

Merk

Garmin

Besturingssysteem

Garmin OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor, Los verkrijgbare borstband

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Zwemmen

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

Kom in beweging met de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M en houd je gezondheid goed in de gaten. Met deze activity tracker worden je activiteiten gemonitord en het meet ook je slaap. Na een goede nacht slaap krijg je tips en adviezen om je slaap te verbeteren. Je kunt ook je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieën en stressniveau meten. Bij hoge stressniveaus kun je ademhalingsoefeningen doen met behulp van het horloge. Daarnaast heeft het ingebouwde sportprofielen voor onder andere hardlopen, yoga, baantjes zwemmen en cardio oefeningen. Zo kun je je favoriete activiteiten gaan uitoefenen. De Vivosmart 5 heeft ook een incidentenmelder. Als je tijdens een buitenactiviteit een val maakt, dan stuurt deze je locatie en een bericht naar je ingestelde noodcontacten. Bovendien gaat de batterij tot 7 dagen mee, waardoor je de tracker de hele week kunt dragen.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Uw horloge toont hartslagzones in de app, dus u kunt naderhand bekijken of uw training het gewenste effect heeft gehad. Krijg inzicht in je stressniveau en neem actie om het te verlagen en verlaag het met ademhalingsoefeningen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals je met andere Garmin horloges wel doet

    .

    Het horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registeren.

Veelgestelde vragen over Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

Het besturingssysteem van Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. is Garmin OS.

De maximale batterijduur van Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. is .

Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. heeft een Ingebouwde polssensor, Los verkrijgbare borstband.

Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Zwemmen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.