Search
Close this search box.
 1. fitness
 2. Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart.

Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart.

Merk

Skagen

Besturingssysteem

Wear OS

Maximale accu/batterijduur

24 uren

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness, Zwemmen

Beschikbare fitness workouts

Circuittraining, Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Interval training, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga

Kleur horlogekast

Zwart

Omschrijving van Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart.

De Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart is een must-have voor iedereen die stijlvol wil genieten van al zijn meldingen en zijn gezondheid in de gaten wil houden. Met het heldere AMOLED scherm kun je al je berichtjes en agenda-meldingen ontvangen en inkomende oproepen aannemen. Ook krijg je inzicht in je gezondheid door je slaap, hartslag en stappen bij te houden. Je kunt gericht trainen dankzij de smartwatch die hartslagzones meet. Kies uit één van de 9 vooraf ingeladen sportprofielen om nog meer uit je workout te halen. Luister tijdens het sporten naar je favoriete nummers via de ingebouwde muziekspeler. Je kunt ook je favoriete apps zoals Calm en Spotify toevoegen via Google OS. Met een snelle oplaadtijd van 30 minuten zit je batterij weer voor 80% vol. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter die je oplader voor je telefoon heeft of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 40 tot 46 centimeter. Kortom, de Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart is een stijlvolle smartwatch met alle moderne technolog.

Pluspunten
 • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Met behulp van de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten. Je kunt je hartslagzones bekijken tijdens het trainen, om gericht te trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding.

Minpunten
 • Je krijgt geen inzicht in je stressniveau, want het horloge heeft geen stressmeting

  .

  -> Je krijgt geen inzicht in je stressniveau, omdat het horloge geen stressmeting heeft

  .

  Het horloge is slechts spatwaterdicht, dus je moet hem afdoen tijdens het douchen en zwemmen.->Het horloge is alleen spatwaterdicht, dus je moet het afdoen als je doucht of gaat zwemmen.

Veelgestelde vragen over Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart.

Het besturingssysteem van Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. is Wear OS.

De maximale batterijduur van Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. is 24 uren.

Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. heeft een Ingebouwde polssensor.

Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. heeft de volgende functies:

Slaapduur: Ja

Slaapkwaliteit: Ja

GPS-sensor: Ja

Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness, Zwemmen. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

Circuittraining, Crosstrainer, Gewichtenmachine, HIIT, Interval training, Loopband, Pilates, Roeiapparaat, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga.

De horlogekast van Skagen Gen 6 Display SKT5303 Zwart. is Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.