Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

5/5

Tijdens het sporten, kun je nogal eens de tijd vergeten. Wanneer je even aan het sporten bent tussen het werk door of voordat je andere plannen hebt, kan het daarom een uitkomst bieden om een horloge te dragen. Het moet echter wel een comfortabele horloge zijn die je niet in de weg zit tijdens het sporten. Daarom is er Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. voor jou. Lees hier alles wat je moet weten over deze sporthorloge en bestel het eenvoudig.

Specificaties Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Merk

BlueBuilt

Besturingssysteem

Fitbit OS

Maximale accu/batterijduur

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Slaapkwaliteit

GPS-sensor

Ja

Aanbevolen voor sport

Fitness

Beschikbare fitness workouts

Kleur horlogekast

Goud

Omschrijving van Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Met de Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader bundel ben je verzekerd van een snelle en stijlvolle oplaadervaring. Deze activity tracker heeft een rvs horlogekast en een kleurenscherm, waardoor hij een elegant en luxe uitstraling heeft. Na het sporten kun je het standaard siliconen bandje gemakkelijk vervangen door een los aan te schaffen metalen Milanees bandje, zodat je Fitbit bij elke outfit past. De Fitbit Luxe geeft je een nauwkeurig inzicht in je dagelijkse activiteiten, zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met de hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Ook je slaapmetingen krijg je nauwkeurig te zien dankzij de SpO2 functie. In de Fitbit app worden al jouw gezondheidsgegevens gemakkelijk bijgehouden. Daarnaast krijg je 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt. Met de meegeleverde BlueBuilt oplader laad je je Fitbit direct op. Deze fitnesstracker is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Deze activity tracker heeft een stijlvol uiterlijk dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. Laad je Fitbit direct op met de meegeleverde oplader. Dankzij de rvs horlogekast en het kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.

Minpunten
  • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2

    .

    Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe maximaal 5 dagen mee, vergeleken met de 10 dagen lange batterijduur van de Inspire 2.

Veelgestelde vragen over Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader.

Het besturingssysteem van Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. is Fitbit OS.

De maximale batterijduur van Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. is .

Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. heeft een Ingebouwde polssensor.

Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. heeft de volgende functies:

Slaapduur:

Slaapkwaliteit:

GPS-sensor: Ja

Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. is in het bijzonder aanbevolen voor Fitness. Het heeft als beschikbare fitness workouts:

.

De horlogekast van Fitbit Luxe Wit/Goud + BlueBuilt Oplader. is Goud. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.